Yenikent Özel Eğitim Anaokulu
15 TEMMUZ CAMİLİ MAH. 2111 NOLU SK. NO 6 ADAPAZARI / SAKARYA

VİZYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vererek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirerek, özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin toplumda daha çok kabul görmelerini , özel eğitim ihtiyacı olan bireylerle ilgili önyargıları ortadan kaldırarak sosyal yaşamda daha çok yer almalarını sağlamaktır.

MİSYON

Erken çocukluk döneminde yetersizliği olan veya gelişimsel olarak risk grubunda olan çocukların ve ailelerinin eğitim gereksinimlerini karşılamayı, çocuğun yaşıtlarıyla gelişim farklılığını en aza indirmeyi, bağımsız yaşamayı ve topluma sağlıklı ve üretken katılmayı hedefliyoruz. Eğitimde geçmişten gelen coğrafyamızın bize sunduğu değerler çerçevesinde uygulanan yeni ve pratik eğitim metotlarını kendimize uyarlayarak emsal teşkil eden çalışmaları ile tanınan ve örnek alınan bir kurum olmak.

.

TAM GÜN